Retourneren en ruilen
Niet tevreden met uw product? Of toch niet goed opgelet bij het bestellen? Geen probleem. Bij Spanbanden4u heeft u, als particulier, het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De Wet koop of afstand is van toepassing op overeenkomsten tussen particulieren en Spanbanden4u. Wanneer u producten heeft bestelt voor uw (eenmans-)bedrijf is de wet koop op afstand dus, helaas, niet van toepassing. Daarbij vervalt ook het recht tot retour. Zakelijke leveringen zijn leveringen waarbij er een bedrijfsnaam is opgegeven bij de bestelling.

Bent u particulier en stuurt u uw bestelling – of een deel daarvan – terug binnen 14 dagen? Dan krijgt u volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Laadkabel4u zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking naar ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en niet zichtbaar is gebruikt.

Retourneren van producten
Om een product te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt automatisch geweigerd).

Wanneer u een artikel naar ons retour zendt, dient u deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Vergeet uw afzendadres niet te vermelden op de doos die u gebruikt voor uw retour.

Het aankoopbedrag – of een restant hiervan – van de geretourneerde artikelen zal dan binnen 14 dagen worden gecrediteerd.

Ruilen en vervangende artikelen
Heeft u het verkeerde type laadkabel gekocht? En heeft u liever een ander product? Geen enkel probleem! Bestel het gewenste artikel, reken af en stuur ons de laadkabels of accessoires terug die u graag zou willen ruilen.

Bij aankomst van uw retour maken wij het bedrag netjes terug over naar de rekening of creditcard waarop eerder de aankoop is gedaan. Dit zorgt voor de meest vlotte afhandeling.

Om een artikel te retourneren dient deze voldoende gefrankeerd en in de gave, originele verpakking naar ons retour gezonden worden (ongefrankeerd wordt automatisch geweigerd). Voor het ruilen of opsturen van vervangende artikelen gelden voor de retour te nemen producten dezelfde condities zoals hierboven beschreven. Indien u een artikel naar ons retour zendt, dient u deze altijd te voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Alleen dan kunnen wij een correcte en vlotte afhandeling kunnen garanderen. Uw retourzending dient netjes te zijn verpakt. Vergeet uw afzendadres niet te vermelden op de verpakking van de verzending, verwar dit natuurlijk niet met de verpakking van het product zelf.

Hieronder kunt u het retourformulier downloaden welke u dient mee te sturen met uw bestelling / artikel.