Alle laadkabels voor elektrische voertuigen Type 2

Welkom bij dé online specialist op het gebied van type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen. Wij bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kabels die van essentieel belang zijn voor het veilig en betrouwbaar opladen van uw elektrische auto. Op Laadkabel4u bieden we Type 2 laadkabels met verschillende vermogens (16A en 32A) zowel voor enkelfase als 3 fase stroomvoorzieningen. Kortom, voor elk type 2 voertuig hebben wij de correct, scherp geprijsde en kwalitatief hoogwaardige laadkabels in ons assortiment.

Van 3,7 kW tot 22 kW laadvermogen met onze Type 2 laadkabels

Het belangrijk om te weten dat elektrische energie kan worden geleverd in twee hoofdtypen: enkelfase en 3-fase. Onze Type 2 laadkabels zijn ontworpen om aan beide behoeften te voldoen. Met enkelfase kunt u uw auto opladen met een respectabele kracht van 7,4 kilowatt (kW), terwijl de krachtige 3-fase kabels indrukwekkende 22 kW kunnen leveren. Dit resulteert in aanzienlijk sneller opladen, wat betekent dat u minder tijd hoeft te wachten voordat u weer op weg kunt.

Laadsnelheid is een cruciale factor voor eigenaren van elektrische voertuigen. Deze snelheid wordt gemeten in kilowatt (kW), en onze kabels zijn geoptimaliseerd om de maximale laadsnelheid te bereiken, ongeacht of u beschikt over een 1-fase of 3-fase aansluiting.

Bij het bespreken van Volts, Ampères en Wattages, is het belangrijk te realiseren dat deze drie elementen een essentiële rol spelen bij het berekenen van de laadsnelheid. 1-fase laders werken met 16 ampère en 230 volt, wat resulteert in een maximale laadsnelheid van 3,7 kW. Voor diegenen die meer vermogen nodig hebben, bieden onze 3-fase laadkabels een indrukwekkende 11 kW, wat betekent dat uw batterij in minder dan 6 uur volledig wordt opgeladen.

Type 2 laadkabels

Deze kabels zijn speciaal ontworpen om compatibel te zijn met de meeste elektrische voertuigen. Ze zijn duurzaam, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Met een Laadkabel Type 2 van Laadkabel4u, bent u verzekerd van een hoogwaardig product dat aan al uw laadbehoeften voldoet.

Ontdek Laadkabel4u's assortiment van hoogwaardige Laadkabels Type 2, die van vitaal belang zijn voor het opladen van elektrische voertuigen (EV's). Onze Type 2 laadkabels vormen een essentiële schakel tussen het laadstation en uw EV, waardoor uw lithium-ion accu efficiënt wordt bijgevuld. Deze geavanceerde kabels bieden niet alleen een betrouwbare stroomverbinding, maar ook geïntegreerde elektronische functies die de communicatie tussen uw voertuig en het laadstation optimaliseren.

Bijna alle EV's en PHEV's geproduceerd vanaf 2015 maken gebruik van Type 2 laadkabels. Het belangrijkste onderscheid tussen deze kabels ligt in hun laadvermogen en het aantal fasen dat ze ondersteunen. Ons assortiment omvat 1-fase tot 16 Ampère, 1-fase tot 32 Ampère, 3-fase tot 16 Ampère en 3-fase tot 32 Ampère kabels. Zo kunt u de perfecte kabel vinden die aansluit bij uw voertuig en laadbehoefte.

De Type 2 kabels als efficiënter worden beschouwd vanwege hun vermogen om hogere spanningen aan te kunnen, wat resulteert in sneller opladen.

Type 2 - 3 fase laadkabel

De Type 2 - 3 fase laadkabels zijn ontworpen voor de nieuwste elektrische modellen en bieden een indrukwekkende laadcapaciteit van 11 of 22 kilowatt (kW). Dankzij hun vermogen om stroom in 3 fasen te leveren, kunt u aanzienlijk sneller opladen. Dit is met name handig gezien de grotere accu's van moderne EV's, waardoor hogere laadsnelheden essentieel zijn.

Type 2 - 1 fase laadkabel

Voor voertuigen met kleinere accu's, zoals plug-in hybrides of oudere modellen, is er de Type 2 - 1 fase laadkabel met een maximale capaciteit van 32 Ampère. Deze kabel biedt nog steeds betrouwbaar opladen en is dunner, lichter en budgetvriendelijker.

Bij het selecteren van de juiste Type 2 laadkabel voor uw voertuig, moet u letten op de juiste connector, kabellengte en stroomclassificatie die overeenkomt met uw maximale AC-laadsnelheid. Onze Laadkabels Type 2 zijn beschikbaar in diverse configuraties, zodat u de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij uw behoeften en voertuigspecificaties.

Ontdek de optimale oplaadoplossing voor uw EV met Laadkabel4u's uitgebreide assortiment Type 2 laadkabels. We bieden hoogwaardige kabels die uw elektrische voertuig efficiënt van stroom voorzien. Bij Laadkabel4u gaan we verder dan alleen het aanbieden van kabels. We bieden gratis verzending, 2 jaar garantie en een snelle levertijd (voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden). Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Kies voor de beste laadkabels op de markt, kies voor Laadkabel4u. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor snelheid, kies voor de toekomst van elektrisch rijden met Laadkabel4u.