Ontdek de beste en meest voordelige laadkabels voor elektrische voertuigen

Bent u op zoek naar een elektrische laadkabel voor uw elektrische auto? Dan zit u goed op Laadkabel4u. Wij zijn de specialist in de verkoop van elektrische laadkabels.

Laadkabels spelen een essentiële rol in het opladen van elektrische voertuigen (EV’s) en hybride auto’s. Ze vormen de brug tussen uw voertuig en het laadstation, en binnen deze categorie bieden we een uitgebreide selectie van Type 1 en Type 2 kabels, die voldoen aan de hoogste eisen van eigenaren van elektrische en hybride voertuigen.

Laadkabels Type 2 en Type 1

Bent u de trotse eigenaar van een elektrische auto en overweegt u de aanschaf van een laadkabel? Als extra of als vervanging van uw huidige? Op onze webshop vindt u uitgebreide informatie over de diverse beschikbare opties. Laten we beginnen met het belangrijkste: welk type laadkabel heeft u nodig, een Type 1 of Type 2?

Type 1 laadkabels

Type 1 laadkabels, ook bekend als J1772-kabels, worden vaak gebruikt voor het opladen van oudere elektrische voertuigen. Deze kabels hebben een enkele fase en worden aangesloten op voertuigen met een Type 1-aansluiting. Type 1 kabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes, variërend van kortere kabels voor thuisgebruik tot langere kabels voor openbare laadstations. Ze kunnen worden gefilterd op basis van lengte, vermogenscapaciteit en kabeltype (spiraal of recht), zodat u de perfecte kabel kunt kiezen die aan uw specifieke eisen voldoet.

Type 2 laadkabels

Type 2 laadkabels, ook bekend als Mennekes-kabels, zijn de meest gebruikte kabels voor het opladen van moderne elektrische voertuigen in Europa. Deze kabels ondersteunen zowel enkelfasig als driefasig laden, waardoor ze veelzijdig zijn en geschikt voor verschillende EV-modellen. Binnen deze categorie vindt u Type 2 kabels in diverse lengtes, vermogenscapaciteiten en kabeltypes (spiraal of recht). Of u nu op zoek bent naar een korte Type 2-kabel voor dagelijks gebruik of een langere kabel voor onderweg, wij bieden een brede selectie om aan uw wensen te voldoen.

Uitgebreide filteropties

Om de keuze van uw laadkabel te vereenvoudigen hebben wij diverse filteropties beschikbaar.

Lengte van de Kabel
Kies de gewenste kabellengte, variërend van enkele meters voor thuisgebruik tot langere kabels voor flexibiliteit onderweg.

Vermogen van de Kabel
Selecteer het juiste vermogensniveau dat overeenkomt met uw laadbehoeften, variërend van standaard laders tot snelladers.

Kabeltype
Bepaal of u de voorkeur geeft aan een rechte kabel voor eenvoudige opslag of een spiraalvormige kabel voor extra flexibiliteit.

Merken
Ontdek hoogwaardige laadkabels van vertrouwde merken zoals Blaupunkt en Carpoint, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met onze uitgebreide selectie elektrische laadkabels en handige filters kunt u moeiteloos de juiste kabel vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. Of u nu thuis, op het werk of onderweg laadt, wij hebben de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat uw elektrische voertuig altijd klaar is om de weg op te gaan. Kies voor hoogwaardige laadkabels en geniet van de voordelen van efficiënt en betrouwbaar opladen voor uw EV.