399,00

  • Instelbare laadcapaciteit tot 16 Ampère voor flexibel opladen
  • Geschikt voor 1 fase type 2 aansluiting
  • Royale kabellengte van 8 meter voor meer gemak
  • Maximaal vermogen van 3,7 kWh
  • Gewicht van 2.5 kg kan als relatief zwaar worden ervaren

Beschrijving

Laadkabel4u presenteert met trots de Blaupunkt 230V draagbare lader Type 2 – 1 Fase – 8A tot 16A (modelnummer: P1PM2T2). Als de absolute specialist in laadkabels voor elektrische voertuigen bieden we u een krachtige en handige oplossing voor het opladen van uw EV via een standaard 230 Volt aansluiting.

Deze draagbare lader is uw toegangspoort tot efficiënt opladen. Met een laadcapaciteit tot 16 Ampère kunt u uw elektrische voertuig ’s avonds en ’s nachts opladen. Bijvoorbeeld, op 16A kunt u een 55 kWh batterij in bijna 15 uur opladen. Bij een vermogen van 8A zou dit bijna 30 uur zou duren. U kunt zelf de laadstroom kunt aanpassen, variërend van 8, 10, 13 tot 16 Ampère, zodat u de snelheid en efficiëntie van het opladen kunt regelen op basis van uw behoeften en de lokale energiecapaciteit.

Compatibiliteit gegarandeerd
Deze Blaupunkt lader is ontworpen met compatibiliteit in gedachten. Het is geschikt voor elektrische voertuigen met een 1 fase type 2 aansluiting. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen – onze lader past perfect bij uw EV.

Met een royale kabellengte van 8 meter hebt u voldoende bewegingsvrijheid om uw voertuig op te laden, zelfs als de aansluiting niet direct naast uw auto is. Dit vermindert de noodzaak van ingewikkelde manoeuvres en maakt het opladen een probleemloze ervaring.

Robuuste veiligheidskenmerken
Uw veiligheid is onze prioriteit. Deze lader is uitgerust met uitgebreide beveiligingsmaatregelen, waaronder bescherming tegen lekkage, overspanning, onderspanning, blikseminslag, te hoge laadstroom en oververhitting. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw EV opladen, wetende dat uw voertuig en uzelf beschermd zijn.

Met deze lader kunt u met vertrouwen uw elektrische voertuig opladen en profiteren van de compatibiliteit en veiligheid die het biedt. Blaupunkt staat synoniem voor kwaliteit en innovatie, en deze lader is geen uitzondering.

Extra informatie

Beveiligingstype (Ip code)

Ip65

Certificering

CE

Garantie

2 jaar

Kabelkleur

Zwart

Kabeltype

Recht

Laadkabel lengte

Merk

Plugkleur

Zwart

Plugtype

Type 2

Vermogen

1 Fase 16A (3.7kW)

Instelbaar vermogen

8A, 10A, 13A, 16A

Modelnummer

P1PM2T2