559,00

  • Snel opladen met instelbare laadcapaciteit tot 16 Ampère (11 kW)
  • Geschikt voor 3 fase type 2 aansluiting
  • Kabellengte van 8 meter voor extra bereik
  • Uitgerust met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen
  • Duidelijk leesbare display voor eenvoudige bediening
  • Vereist krachtstroom 400V aansluiting, geen standaard stopcontact
  • Snelle laadtijd kan afhangen van voertuigbatterijcapaciteit

Beschrijving

Opzoek naar een 3 fase draagbare laders voor een type 2 aansluiting? Kijk niet verder, deze Blaupunkt P3PM2T2 biedt indrukwekkende prestaties voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met deze mobiele thuislader is uw elektrische auto snel en betrouwbaar op te laden via een krachtstroom 400V aansluiting.

Met een verstelbare laadcapaciteit tot 16 Ampère kunt u uw elektrische voertuig in recordtijd van brandstof voorzien. Dankzij de 3 fase type 2 aansluiting wordt opladen een fluitje van een cent. Stel de gewenste laadstroom in, variërend van 8A, 10A, 13A of 16A, en laat de lader zijn werk doen. Een 55 kWh batterij kan met deze lader worden opgeladen in ongeveer 5 uur, wat u ongeëvenaarde efficiëntie biedt. Bovendien kunt u de laadstroom instellen zodat afhankelijk van uw gekozen laadtijd, het stroomnet efficiënt wordt benut.

Met een royale kabellengte van 8 meter geniet u van ongekende bewegingsvrijheid. Geen gedoe meer met de afstand tot uw voertuig, want onze lader brengt het opladen direct naar u toe. Dit biedt ultiem gemak, of u nu thuis bent of onderweg.

Uw gemoedsrust is gegarandeerd dankzij de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen van deze lader. Het is beveiligd tegen lekkage, overspanning, onderspanning, blikseminslag, te hoge laadstroom en oververhitting. Uw voertuig en uzelf zijn te allen tijde beschermd tijdens het opladen.

De duidelijk leesbare display maakt de bediening van deze lader eenvoudig en moeiteloos. U kunt de laadstroom eenvoudig aflezen en aanpassen, wat het opladen nog handiger maakt.

Krachtstroom noodzakelijk
Het is belangrijk op te merken dat voor dit type lader een krachtstroom 400V aansluiting noodzakelijk is, dus een standaard stopcontact volstaat niet. Zorg ervoor dat uw elektrische installatie geschikt is voor dit krachtige oplaadapparaat.

De Blaupunkt 400V draagbare Lader Type 2 – 3 Fase – 8A tot 16A (P3PM2T2) biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid. Laad uw elektrische voertuig snel op en benut de voordelen van snel, efficiënt en milieuvriendelijk rijden. Blaupunkt staat synoniem voor kwaliteit, en deze lader is daar geen uitzondering op. Ervaar de toekomst van opladen met Laadkabel4u en Blaupunkt.

Extra informatie

Beveiligingstype (Ip code)

Ip65

Certificering

CE

Garantie

2 jaar

Instelbaar vermogen

8A, 10A, 13A, 16A

Kabelkleur

Zwart

Kabeltype

Recht

Laadkabel lengte

Merk

Modelnummer

P3PM2T2

Plugkleur

Zwart

Plugtype

Type 2

Vermogen

3 Fase 16A (11kW)