445,00

  • Laad overal op dankzij de universele 230V aansluiting
  • Past op alle Type 2-connectoren.
  • Aanpasbaar Laadvermogen: Kies tussen 8A en 16A.
  • RCD-sensor voorkomt foutstroom.
  • IP54-classificatie houdt water en stof buiten.
  • Maximale 3,7 kW laadvermogen betekent langere laadtijden

Beschrijving

Wilt u de vrijheid om uw elektrische voertuig overal op te laden waar u toegang hebt tot een standaard 230V stopcontact? Zoek niet verder. De Blaupunkt 230V draagbare lader Type 2 (ALV21PT2) is een fijne oplossing voor elektrische auto-eigenaren die flexibiliteit en gemak eisen.

De Blaupunkt 230V draagbare lader type 2 biedt de perfecte balans tussen mobiliteit en prestaties. Met de inbegrepen beschermende draagtas kunt u de lader veilig opslaan en transporteren, zodat u altijd klaar bent om op te laden, waar u ook bent.

Dit product is ontworpen met oog voor detail en veiligheid, met een ingebouwde RCD-sensor om u te beschermen tegen foutstroom. Daarnaast heeft het een IP54-classificatie, waardoor het bestand is tegen water en stof, zodat u het in verschillende omgevingen kunt gebruiken zonder zorgen.

De Blaupunkt 230V draagbare lader Type 2 past op alle elektrische auto’s met Type 2-connectoren, wat het een veelzijdige keuze maakt voor eigenaren van verschillende merken en modellen. Bovendien kunt u het laadvermogen aanpassen tussen 8A, 10A, 13A en 16A, waardoor u de controle heeft over uw laadsnelheid en energieverbruik.

Met deze draagbare lader heeft u geen dure laadinfrastructuur nodig. Het werkt gewoon met een standaard 230V aansluiting, wat betekent dat u overal kunt laden waar u een stopcontact vindt. Dit geeft u de vrijheid om uw elektrische avonturen te plannen zonder zorgen. Met een vermogen van 3,7 kW laadt deze draagbare lader uw batterij relatief langzaam op, het opladen van een 55 kWh batterij kan tot zo’n 15 uur in beslag nemen. Het kan dus enige tijd duren voordat uw voertuig volledig is opgeladen. Maar met een goede planning moet dat geen probleem zijn.

De Blaupunkt 230V draagbare lader type 2 is een betrouwbare keuze voor elektrische voertuigbezitters die waarde hechten aan veelzijdigheid en eenvoud. Profiteer van onze gratis verzending en geniet van gemoedsrust met onze 2 jaar garantie. Bestel vóór 15:00 uur en ontvang uw lader morgen al in huis. Kies voor gemak en vrijheid met deze Blaupunkt mobiele lader.

Extra informatie

Beveiligingstype (Ip code)

Ip65

Certificering

CE

Garantie

2 jaar

Instelbaar vermogen

8A, 10A, 13A, 16A

Kabelkleur

Zwart

Kabeltype

Recht

Merk

Modelnummer

ALV21PT2

Vermogen

1 Fase 16A (3.7kW)