219,00

  • Supersnelle 11KW laadsnelheid
  • Weerbestendig met IP65-classificatie
  • Handige draagtas inbegrepen
  • Beperkte lengte (5 meter)
  • Alleen geschikt voor Type 2 auto’s
EAN: 5714652000497 Artikelnummer: 0270009 Categorieën: , ,

Beschrijving

Is jouw elektrische auto klaar om te laden met de snelheid en efficiëntie die het verdient? Met de Blaupunkt eMobility 5M Laadkabel Type 2 ben je verzekerd van een hoogwaardige laadervaring die voldoet aan de hoogste normen. Laat me je vertellen waarom deze laadkabel een absolute must-have is voor elektrische autoliefhebbers.

Voordelen

  • Supersnelle laadsnelheid: dankzij de 16A capaciteit laad je veilig op tot maar liefst 11KW via 3 fasen. Laad je auto snel en ga weer op weg met minimale wachttijd.
  • Weerbestendig en duurzaam: Met een IP65-classificatie is deze laadkabel bestand tegen alle weersomstandigheden. Regen, sneeuw of zonneschijn, je kunt altijd rekenen op een betrouwbare lading, zelfs buitenshuis.
  • Handige draagtas: de lengte van 5 meter geeft je voldoende bewegingsvrijheid, terwijl de bijgeleverde transport- en beschermende draagtas ervoor zorgt dat je de kabel gemakkelijk kunt meenemen en veilig kunt opbergen.

 

Nadelen

  • Beperkte lengte: met een lengte van 5 meter is deze kabel misschien niet geschikt voor alle laadsituaties.
  • Alleen Type 2 auto’s: houd er rekening mee dat deze kabel specifiek is ontworpen voor Type 2 elektrische auto’s.

 

De Blaupunkt eMobility 5M Laadkabel Type 2 is een krachtige en betrouwbare metgezel voor je elektrische voertuig. Met zijn indrukwekkende specificaties en weerbestendigheid, zal deze kabel je nooit in de steek laten, ongeacht de weersomstandigheden.

Deze laadkabel werkt met een spanning van 110V tot 250V en heeft een stroomverbruik van 16A. De isolatieweerstand van meer dan 1000mΏ garandeert de hoogste veiligheidsnormen, terwijl de isolatiespanning van 2000V extra bescherming biedt. Met een weerstandsovergang van minder dan 0,5mΏ en een trekkracht van 80N is deze kabel gebouwd om lang mee te gaan.

Blaupunkt, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie, heeft met deze laadkabel opnieuw bewezen waarom ze een vertrouwde keuze zijn voor elektronische accessoires. Je kunt erop vertrouwen dat de Blaupunkt eMobility 5M Laadkabel Type 2 je elektrische auto snel en veilig zal opladen, keer op keer.

Investeer in de toekomst van elektrisch rijden en profiteer van de voordelen van deze hoogwaardige laadkabel. Bestel hem vandaag nog bij Laadkabel4u en geniet van gratis verzending, 2 jaar garantie en een snelle levering. Wacht niet langer, laad je auto op met Blaupunkt eMobility!

Extra informatie

Beveiligingstype (Ip code)

Ip65

Certificering

CE

Garantie

2 jaar

Kabelkleur

Groen

Kabeltype

Recht

Laadkabel lengte

Merk

Modelnummer

C3P16AT2

Plugkleur

Zwart

Plugtype

Type 2

Vermogen

3 Fase 16A (11kW)