129,00

  • Veilig en betrouwbaar laden met 16A / 3,7 kW
  • IP65-classificatie voor veilig buitengebruik
  • Compact en licht van gewicht
  • Inclusief handige draagtas voor transport en bescherming
  • Duurzame constructie voor lange levensduur
  • Zeer geschikt voor opladen bij publieke laadpalen
  • De kabellengte van 2 meter kan te beperkt zijn
  • Door beperktere laadcapaciteit duurt het volledige opladen lang
EAN: 5714652000190 Artikelnummer: 0270008 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Blaupunkt Type 2 laadkabel, met een handige lengte van 2 meter, is perfect voor dagelijks gebruik. Deze laadkabel biedt een 16A-capaciteit en levert betrouwbaar 3,7 kW vermogen aan uw elektrische voertuig. Hoewel deze kabel niet de snelste laadsnelheid biedt, heeft dit zijn voordelen in specifieke situaties.

Deze 2-meter lange laadkabel is ideaal voor degenen die geen behoefte hebben aan extreem snelle laadsnelheden, maar eerder vertrouwen op een stabiele en constante stroomtoevoer. Perfect voor nachtelijk thuisladen, waarbij de iets lagere laadsnelheid geen belemmering vormt. Bovendien komt een 16A laadkabel van pas in situaties met beperkte stroomcapaciteit. Met de Blaupunkt 16A laadkabel krijgt u een veilige en efficiënte oplaadervaring, met behoud van veelzijdigheid. Of u nu thuis bent of onderweg, deze laadkabel staat altijd klaar om u na enkele uren weer op weg te helpen.

Een opvallend kenmerk van deze laadkabel is de IP65-classificatie, waardoor u met vertrouwen buitenshuis kunt laden, ongeacht het weer. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, deze kabel blijft betrouwbaar presteren en zorgt voor een veilige oplaadervaring voor uw elektrische voertuig. Met een handige lengte van 2 meter biedt deze laadkabel voldoende flexibiliteit om uw auto te parkeren waar u wilt, zonder u zorgen te maken over de afstand tot het laadpunt.

De Blaupunkt laadkabel is ontworpen met duurzaamheid als prioriteit. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, wat betekent dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Het gebruikte thermische plastic, siliconen rubber en koperen legering zorgen voor een stevige en betrouwbare kabel. Zelfs ’s nachts hoeft u zich geen zorgen te maken, dankzij de goed zichtbare felgroene kleur die ongelukken voorkomt.

Deze laadkabel is compatibel met een breed scala aan elektrische voertuigen, waaronder populaire modellen zoals de Audi A3 e-tron, BMW 330e, Mercedes-Benz C350e, Volkswagen e-Golf en meer. Met zijn Type 2 aansluiting en 1-fase laadmogelijkheid van 3,7 kW, voldoet hij aan de behoeften van verschillende elektrische auto’s op de markt. De Blaupunkt laadkabel Type 2 met 16A enkele fase is de slimme keuze voor diegenen die een betrouwbare, stabiele en veelzijdige laadoplossing zoeken voor hun elektrische auto en geen gedoe willen met lange en zware kabels.

Samengevat biedt de Blaupunkt laadkabel Type 2 de juiste balans tussen snelheid, veiligheid en gebruiksgemak. Het is de perfecte keuze voor eigenaren van elektrische voertuigen die een hoogwaardige laadkabel willen die aan al hun behoeften voldoet. Investeer vandaag nog in deze kabel en geniet van een moeiteloze oplaadervaring voor uw elektrische auto. Laad snel op en blijf op weg naar een milieuvriendelijke toekomst. Bestel nu de Blaupunkt laadkabel Type 2 en ervaar de voordelen zelf.

Extra informatie

Beveiligingstype (Ip code)

Ip65

Certificering

CE

Garantie

2 jaar

Kabelkleur

Groen

Kabeltype

Recht

Laadkabel lengte

Merk

Modelnummer

B1P16AT2

Plugkleur

Zwart

Plugtype

Type 2

Vermogen

1 Fase 16A (3.7kW)