199,00

  • Veilig en betrouwbaar laden met 16A / 3,7 kW
  • IP65-classificatie voor veilig buitengebruik
  • Royale 8-meter kabellengte voor flexibiliteit
  • Inclusief handige draagtas voor transport en bescherming
  • Duurzame constructie voor lange levensduur
  • Langzamere laadsnelheid vergeleken met krachtigere kabels
  • Door beperktere laadcapaciteit duurt het volledige opladen lang
EAN: 5714652000091 Artikelnummer: 0270003 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Blaupunkt laadkabel Type 2 is de ideale metgezel voor elektrische auto’s met een type 2 aansluiting. Met zijn 16A-capaciteit voorziet deze kabel uw voertuig op een veilige en betrouwbare manier van stroom met een vermogen van 3,7 kW. Hoewel deze kabel inderdaad een 16A enkele fase capaciteit heeft, wat resulteert in een ietwat gematigdere laadsnelheid in vergelijking met krachtigere kabels, is dat in bepaalde situaties juist een voordeel.

Deze laadkabel is uitermate geschikt voor degenen die geen behoefte hebben aan extreem snelle laadsnelheden, maar eerder op zoek zijn naar een stabiele en constante stroomtoevoer. Dit maakt het perfect voor dagelijks opladen ’s nachts thuis, waarbij de iets lagere laadsnelheid geen hinder vormt. Bovendien kan een 16A laadkabel handig zijn in situaties waar de beschikbare stroomcapaciteit beperkt is. Met de Blaupunkt 16A laadkabel bent u verzekerd van een veilige en efficiënte oplaadervaring, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de veelzijdigheid die het biedt. Of u nu thuis ontspant of onderweg bent, deze laadkabel staat altijd voor u klaar om u snel weer op weg te helpen.

Een opvallende eigenschap van deze laadkabel is de IP65-classificatie. Hierdoor kunt u met vertrouwen buitenshuis laden, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, deze kabel blijft betrouwbaar presteren en zorgt voor een veilige oplaadervaring voor uw elektrische voertuig.

Met een royale lengte van 8 meter biedt deze laadkabel maximale flexibiliteit. U hebt voldoende speling om uw auto te parkeren waar u wilt, zonder u zorgen te maken over de afstand tot het laadpunt. Bovendien wordt de kabel geleverd met een handige transport- en beschermende draagtas, waardoor u hem eenvoudig kunt meenemen en opbergen.

De Blaupunkt laadkabel is ontworpen met duurzaamheid als prioriteit. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, wat betekent dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Het gebruikte thermische plastic, siliconen rubber en koperen legering zorgen voor een stevige en betrouwbare kabel. Zelfs in het donker hoeft u zich geen zorgen te maken, want de felgroene kleur van de kabel zorgt ervoor dat deze goed zichtbaar is, waardoor ongelukken worden voorkomen. U kunt met vol vertrouwen laden, zelfs ’s nachts.

Deze laadkabel is compatibel met een breed scala aan elektrische voertuigen, waaronder de Audi A3 e-tron, BMW 330e, Mercedes-Benz C350e, Volkswagen e-Golf en vele anderen. Met zijn Type 2 aansluiting en 1-fase laadmogelijkheid van 3,7 kW, voldoet hij aan de behoeften van tal van populaire elektrische auto’s op de markt. De Blaupunkt laadkabel Type 2 met 16A enkele fase is de slimme keuze voor degenen die een betrouwbare, stabiele, en veelzijdige laadoplossing voor hun elektrische auto zoeken.

Kortom, de Blaupunkt laadkabel Type 2 biedt de perfecte combinatie van snelheid, veiligheid en gemak. Het is de ideale keuze voor eigenaren van elektrische voertuigen die op zoek zijn naar een hoogwaardige laadkabel die aan al hun behoeften voldoet. Investeer vandaag nog in deze kabel en geniet van een probleemloze oplaadervaring voor uw elektrische auto. Laad snel op en blijf op weg naar een milieuvriendelijke toekomst. Bestel de Blaupunkt laadkabel Type 2 nu en ervaar de voordelen zelf.

Extra informatie

Beveiligingstype (Ip code)

Ip65

Certificering

CE

Garantie

2 jaar

Kabelkleur

Groen

Kabeltype

Recht

Laadkabel lengte

Merk

Modelnummer

A1P16AT2

Plugkleur

Zwart

Plugtype

Type 2

Vermogen

1 Fase 16A (3.7kW)