209,00259,00

  • Veilige 1 fase 16A-lading
  • Conformiteit met internationale normen (IEC 62196-2)
  • Weerbestendig met IP55 classificatie
  • Duurzaamheid en bescherming met stekkerkappen
  • Keuze uit 6 of 10 meter kabellengte voor ultieme flexibiliteit
  • Vereist compatibiliteit met de hoogste waarden van uw lader
  • Vereist ondersteuning door uw auto
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De Carpoint Laadkabel Type 2 is de ideale metgezel voor eigenaren van elektrische auto’s met een type 2 aansluiting. Deze hoogwaardige laadkabel met een 16A-capaciteit levert snelheid en betrouwbaarheid voor het opladen van uw voertuig.

Dankzij de type 2 mannelijke stekker aan de laadzijde en de type 2 vrouwelijke stekker aan de autozijde, voldoet deze kabel aan de internationale standaardnorm IEC 62196-2. Dit betekent dat u kunt rekenen op een veilige en consistente stroomoverdracht elke keer dat u uw auto aansluit. Bovendien zijn beide stekkers uitgerust met beschermkappen om ze te beschermen tegen stof, vuil en water.

De IP55 classificatie van deze laadkabel zorgt ervoor dat u hem met vertrouwen buiten kunt gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden. Regen, sneeuw of zonneschijn, uw laadkabel zal betrouwbaar blijven werken.

Met de keuze tot een royale kabellengte van 10 meter, hoeft u zich geen zorgen te maken over de afstand tussen uw laadpunt en uw auto. Deze kabel biedt voldoende bewegingsvrijheid voor het parkeren van uw voertuig waar u maar wilt. Wilt u liever een compactere kabel? Geen probleem, deze laadkabel voor elektrische voertuigen is ook beschikbaar in een 6 meter uitvoering.

Kies voor de Carpoint Laadkabel Type 2 en geniet van moeiteloos opladen voor uw elektrische auto. Met zijn indrukwekkende specificaties en betrouwbare ontwerp is dit de laadkabel die u nodig heeft voor het snel en efficiënt voeden van uw elektrische voertuig. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van hoogwaardig opladen met Laadkabel4u.

Extra informatie

Beveiligingstype (Ip code)

Ip55

Certificering

CE, IEC 62196-2

Charge Level Capability

Niv1

Garantie

2 jaar

Kabelkleur

Zwart

Kabeltype

Recht

Laadkabel lengte

,

Merk

Plugkleur

Zwart

Plugtype

Type 2

Vermogen

1 Fase 16A (3.7kW)